Hvem er FitOveralt?

 

Vi er et team, der består af dedikerede fitness-entusiaster, der alle kender til at have en vældig travl hverdag. Det har ført os til idéen om, at alle burde have mulighed for at få trænet, selvom hverdagens pligter kalder. Vi mener også, at du skal have mulighed for at træne uanset, hvor du nu lige er henne eller hvor du nu end skal hen!

Vores mål er at gøre det så nemt som muligt, for så mange som muligt at komme i gang med deres træning. Derfor har vi udvalgt en masse træningsudstyr, der gør det nemt at komme i gang samt alt du skal bruge til din træning så som træningselastikker, håndvægte, sportstasker, tilbehør og meget andet. 

Det er videnskabeligt bevist at en intensiv 30 minutters træning kan være rigeligt effektiv. Vores leverandøres produkter gør det meget nemmere for dig at få træning krydset af TO-DO listen. Vi har nemlig valgt en række af træningsudstyr og tilbehør, alt sammen kompakt designet og perfekte til dig, der vil have tid til træningen uanset hvor du er!

Hos FitOveralt forhandler vi aftaler med leverandører i hele EU. Det gør vi for at kunne levere de bedste priser til Din Fitoveralt